НОВИНИ

   

НОВОСТИ ОТ „СВЕТЪ ДИЗАЙН“

 

11.12.2009 г.

 
 
 
 

СветЪ ДИЗАЙН СПЕЧЕЛИ КОНКУРСА ЗА ЛОГО НА КИЦ-СОФИЯ

 

СветЪ Дизайн спечели конкурса за лого на Културно информационен център - София след няколко месечна упорита работа.

21.12.2008 г.

 
 
 
 

АГЕНЦИЯ “GLORY BG” С НОВ УЕБ САЙТ

 

Малко преди коледните и новогодишни празници, агенция за модели и артисти “Glory BG” вече може да се похвали със свой нов уеб сайт. Новата страница е на адрес http://www.glorybg.com, и е изработена от студио за мултимедийни продукти “СветЪ Design” (www.design.svetu.com).

 

Сайтът на агенция “Glory BG” събира и представя в себе си всички дейности на компанията като се стреми да дава както изчерпателна информация за всяка от тях, да поддържа актуална база новини с най-новите дейности на агенцията и да представя информация а за всички модели и артисти към “Glory BG”.

 

Агенция за модели и артисти “Glory BG” е създадена в началото на 2008 година с цел даване поле за изява на всички желаещи в сферата на модния и шоу бизнес – манекенки, фотомодели, певци, групи, танцьори, артисти, музиканти, ди джеи и др.

 

“Glory BG” е със седалище в град Ловеч, но работи на територията на цялата страна. Агенцията е в тясно сътрудничество с едни от най-известните подобни агенции от бранша. Създатели на агенция “Glory BG” са Анатоли Анастасов и Цветомир Йотов.

 

Агенция “Glory BG” продуцира и инвестира в млади таланти, които искат да се изявят като певци, танцьори или артист

Стартира първата в България система за участие в модел ООН

 

През месец декември 2008 г. дружеството за ООН в България ще проведе своята станала вече традиционна национална симулация „Модел ООН” в гр. София. По този повод студио „СветЪ Design” създаде специален сайт на програмата, чрез който желаещите да се регистрират за участие могат да получат пълна информация за предстоящата симулация и да станат част от нея. Декемврийската симулация е на тема „ Сепаратизъм и правото на самоопределяне на народите - Косово и Грузия” и ще събере около 40 участника от цяла България, които ще симулират Съвет по човешки права на ООН. Сайтът на симулацията е достъпен на адрес www.mun.una-bg.com и предоставя пълна информация за предстоящата конференция на младите дипломати, необходими документи, програма и подробности около самото събитие.

 

Предстоящата конференция е част от станалите вече изключително популярни по целя свят срещи на млади дипломати в духа на ООН. България е една от малкото държави по света, която провежда едновременно своя собствена международна конференция „Модел ООН” и редица национални. 

Нов професионален сайт на модел

 

Новият професионален сайт на модела и финалист в конкурса „Мис Глори – Славната България”, Първолета Вълчева е вече факт. Продуктът е изработен от уеб студио „СветЪ Design” и е на адрес www.parvoleta.com.

 

Уебсайтът има за цел да представи госпожица Вълчева с няколко думи от самата нея, с нейните минали и предстоящи ангажименти и с много от професионалните й снимки и части от фотосесии като професионален български модел. Продуктът на студио “СветЪ Design” има за цел да популяризира както работата на Първолета, така и самата нея като бъдещо успешно модно лице на българската и международна сцена. Уебсайтът е изработен като награда за госпожица Вълчева от страна на студиото, чието лице и избраница стана тя на провелия се през юни конкурс за красота в гр. Ловеч, „Мис Глори – Славната България”. Сайтът съдържа и специално изработен “бук” на модела отново от студио „СветЪ Design”.

10.09.2008 г.

 
 
 
 

РОТАРАКТ КЛУБ "СОФИЯ – ВИТОША” С НОВ УЕБ САЙТ!

 

Ротаракт клуб „София – Витоша” откри своята нова ротарианска година на 16 септември с изцяло обновен уебсайт на адрес http://www.rotaractsofiavitosha.org. Така клубът стартира своята програма за по-голяма прозрачност на дейността си, както и на дейността на младежките структури на Ротари, Ротаракт клубовете, която програма цели по-доброто запознаване на обществото с работата, целите и идеите на Ротари Интернешънъл.

 

На новия уебсайт на Ротаракт клуб „София – Витоша”, дело на дизайнерско студио „СветЪ Design” (www.design.svetu.com), всеки посетител може да получи изчерпателна информация за дейността на клуба, неговите членове, цялостната програма за предстоящата година, както и подробно да се запознае с актуалните и миналите проекти на софийския клуб в местен и световен мащаб, да се информира как да се включи в активността на една от най-старите и престижни световни организации в служба на обществото, Ротари Интернешънъл.

11.05.2008 г.

 
 
 
 

Фирма за бояджийски услуги „София Пейнт“

 

Нов сайт на водещата фирма за бояджийски услуги в гр. София - "София пейт" е вече  достъпен. На него всеки посетител може да разгледа миналите проекти на фирмата, както и да се запознае с услугите и цените на "София пейнт".

19.04.2008 г.

 
 
 
 

МЕЛОМАН БГ

 

Нов сайт за музика ще пусне през 2009 г. фирма "СветЪ" ООД. В момента форумът на системата се разработва.

28.03.2008 г.

 
 
 
 

СТАРТИРА УЕБ САЙТЪТ НА ПЪРВАТА МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ “МОДЕЛ ООН” В СОФИЯ!

 

Официалната интернет страница на първата по рода си международна конференция “Модел ООН”, която ще се проведе в София, в периода 20-27 юли 2008 г. вече стартира в уеб пространството.

 

Уеб сайтът представя пълна информация за предстоящето голямо международно събитие и освен това дава на своите посетители максимално изчерпателни данни не само за подробностите около конференцията, но и всички необходимо относно града-домакин и България.

 

Предстоящата конференция се организира в духа на станалите световнопопулярни през последните няколко години международни срещи, наречени “Модел ООН” и организирани в над 200 града в цял свят, между които Лондон, Женева, Милано, Париж, Мадрид, Барселона, Берлин, Бон, Истанбул, Загреб и др.

 

Конференциите тип “Модел ООН” са интернационални срещи на топ студенти и млади специалисти от цял свят, които се събират в град-домакин и влизат в ролята на реални делегати в съвети и програми към Организацията на Обединените нации. Целта на събитието е участващите в него да покажат и придобият практически и теоретични познания за работата на световната организация като същевременно тяхната работа и избор на теми за дискусии на заседанията отразяват наболели световни проблеми и различни начини за тяхното разрешаване.

 

Първата по рода си подобна конференция предстои да се проведе за първи път и в София и носи името Sofia International Model United Nations conference (SOFIMUN). Нейният сайт, дело на дизайнерско студио “СветЪ Design”, е вече online както за регистрация за участие, така и за получаване на пълна информация относно конференцията- програми, теми, организатори, предстоящи събития, международно партньорство и сътрудничество. Тъй като ще бъде посещавана дневно от над 5000 човека от цял свят във връзка с конференцията, уеб страницата е изградена и като прекрасна реклама на София като град-домакин и на България с много исторически и културни данни, богата галерия снимки, информация за транспорт, архитектура, карти на града.

 

Уеб страницата на първото издание на международната конференция SOFIMUN е достъпна на адрес: www.sofimun.org

24.03.2008 г.

 
 
 
 

Ротаракт клуб Дистрикт 2480

 

През м. март дизайнерско студио “СветЪ Design” създаде дизайна на сайта на Ротаракт клуб - Дистрикт 2480.

 

На новия уебсайт, всеки посетител може да получи изчерпателна информация за дейността на клуба, неговите членове, цялостната програма за предстоящата година, както и подробно да се запознае с актуалните и миналите проекти на клубовете в местен и световен мащаб, да се информира как да се включи в активността на една от най-старите и престижни световни организации в служба на обществото, Ротари Интернешънъл.

15.03.2008 г.

 
 
 
 

„СветЪ Design” с промоционални оферти

 

„СветЪ Design” предлага на Вашето внимание следните промоционални оферти:

 

Име и вид на промоционалната оферта

Валидна до DOC PDF
       

- 2 промоционални оферти за изготвяне на сайтове на хотели

15.07.2009 г.

 

     

- Промоционална оферта за изготвяне на сайт на кандидат-евродепутат

15.06.2009 г.

 

     

- Промоционални оферти за изготвяне на сайтове тип годишници

30.09.2008 г.

 

     

- 2 промоционални оферти за изготвяне на сайтове за концерти

30.09.2008 г.

 

     

- 2 промоционални оферти за изготвяне на сайтове за филми

30.09.2008 г.

 

     

- 3 промоционални оферти за изготвяне на сайтове за сватби

30.09.2008 г.

 

     

- 2 промоционални оферти за изготвяне на сайтове за модели и манекени/ки

30.09.2008 г.

 

     

- Промоционални условия за изготвяне на интернет страница на политически субект

31.07.2008 г.

 

     

- Промоционални условия за изготвяне на интернет страница на фирми участвали на изложение СТРОЙКО

15.07.2008 г.

 

     

- Промоционални условия за изготвяне на интернет страница на холдинг

15.07.2008 г.

 

     

- Промоционални условия за преработка на съществуваща интернет страница на холдинг

15.07.2008 г.

 

 

Стартира първият професионален сайт за модел

 

В началото на 2008 година беше пуснат първият професионален сайт на български модел. На адрес www.vilidimitrova.svetu.com е представена победителката в последния конкурс “Момиче Ловеч”, 15-годишната Вили Димитрова.

 

На 28 ноември Вили превзе първата позиция на престижния местен конкурс и стана призоьрка на няколко награди от спонсори на конкурса. Титлата за най-красиво момиче на Ловеч също така й спечели правото специално за нея да бъде изработена официална интернет страница, която да я представя като модел.

 

В сайта на Вили могат да бъдат видени много нейни професионални снимки, както и кратка биография за 15-годишната тийнейджърка с амбиции към чуждите езици, танците и спорта. Сайтът е дело на „СветЪ Design” и е началото на нов сегмент от дейността на студиото за мултимедийни продукти. С професионалното интернет представяне на победителката в конкурса “Момиче Ловеч” и нейна своеобразна визитка пред целия свят, студиото започва изработка на подобни интернет страници и мултимедийни продукти за български модели и манекени на специални, преференцални цени.

Българското дружество за ООН с нов сайт

 

Дружество за ООН в България, част от световната мрежа на асоциации на ООН, вече има свой нов уеб сайт на адрес www.una-bg.com. Проектът е дело на дизайнерско студио „СветЪ Design” (www.design.svetu.com).

 

Новият уеб сайт на дружеството представя цялата минала и настояща дейност на организацията, членовете и управителния й съвет, младежката секция, мрежата от клубове, целите и програмите на дружеството, както и изданията на организацията, свързани с дейността на ООН по света и в България. Информацията в новата интернет страница е допълнена от редица снимки, актуални новини, кратки резюмета за дейността на Дружеството за ООН и много важни и синтезирани данни за цялостната структура и активност на самата световна организация - полезни линкове, списък с програми, структура на ООН и пр. Целта на новия уеб сайт е не само да представя вече 60-годишната история на българското Дружество за ООН, но и да бъде мястото, откъдето може лесно и бързо да се достига до всякаква информация относно цялата дейност на ООН в световен мащаб.

 

Дружеството за Обединените нации в България е организация, която работи в обществена полза в продължение на десетки години. Основана е през 1948 г., за да подпомогне членството на България в ООН, което става факт през 1955 г. Дружеството е член на Световната федерация на Асоциациите за ООН (WFUNA) заедно с над 160 други национални асоциации. Членове на Дружеството са предимно дипломати от кариерата, университетски преподаватели и студенти. Мисията на Дружеството е да работи за сплотяване на българската общественост в подкрепа на Организацията на Обединените нации и за заздравяване на международния мир и сигурност, за развитие на разбирателството между народите и за зачитане на основните права и свободи на човека. То разпространява и прилага чрез своите дейности и издания идеите, принципите и решенията на ООН.

 

Дружеството участва активно в алтернативни методи за гражданско образование в духа на ООН. Това става чрез мрежа от ученически и студентски клубове, които получават статут на асоциирани групи и работят по избор в една или в повече от основните сфери на дейност на световната организация – права на човека, опазване на околната среда, акции по поддържане на общественото здравеопазване, кампании в подкрепа на регионалния и световния мир.

Интернет Младежка Медия „СветЪ“ изцяло обновена!

 

От 10 декември 2007 г. Интернет Младежка медия „СветЪ“ излиза с изцяло обновен дизайн и визия на своя сайт - www.imm.svetu.com. На прага на своя четвърти сезон, „СветЪ“ изцяло смени и съдържанието на своите рубрики като по този начин ги направи максимално информативни и актуални. Новата медия вече излиза от досега познатият си формат на броеве и започва ежедневното публикуване на информация като запазва и тематичността чрез своите „Тема на месеца”.

 

Медията е конструирана в 7 нови рубрики, представящи актуална информация за младежки организации и млади лидери, за образованието в България и чужбина, за младежки организации и образование в Европейския съюз и света. Запазени са и две от старите, но най-актуални рубрики- "Меломан", представяща всички музикални събития в България и "25-и кадър", мястото за авторски филмови анонси и кино.

 

В новата визия на медията особено важно място имат специалната рубрика за култура, мода и събития от всички сфери на живота, наречена "Лайфстайл" и рубриката "Анализи" - мястото за личното мнение на млади професионалисти по актуални обществени теми.

 

През своя нов, четвърти сезон, ИММ „СветЪ“ се насочи към отразяването на много повече обществени, културни и лайфстайл събития в България, които интересуват и засягат младите, за да запази своята политика да бъде информационен гид на младия човек в България и извън нея.

ПРОМОЦИЯ: Всеки концерт с интернет страница

 

Дизайнерско студио „СветЪ Design" представя новите си 2 промоционални пакета, които са ориентиране към музикални агенция и продуцентски къщи.

 

Едномесечен пакет – 350 лв.

- страницата е онлайн 1 месец преди събитието и остава след него за неограничен период от време

- всякаква информация за концерта и изпълнителя/ите бива поместена

- персонализиран дизайн

- 24-часова поддръжка

- собствен домейн (www.име.com/друго)

 

Двумесечен пакет – 550 лв.

- страницата е онлайн 2 месеца преди събитието и остава след него за неограничен период от време

- всякаква информация за концерта и изпълнителя/ите бива поместена

- персонализиран дизайн

- 24-часова поддръжка

- собствен домейн (www.име.com/друго)

Конкурсът „Момиче Ловеч” вече има своя страница в интернет!

 

Престижният конкурс за красота в града на люляците вече има свой собствен сайт на адрес: www.momichelovech.com . Само за три години, състезанието, което определя красавицата на Ловеч за цяла една година, се превърна в престижно събитие, което изпраща победителките на редица национални конкурси. Сега вече най-популярният конкурс за красота в Ловеч има свой уебсайт. На страницата, дело на мултимедийно студио “СветЪ Design”, може да се намери информация за състезанията през миналите години, имената на победителките, история, снимки и данни за събитието през тази година.

 

Конкурсът ,,Момиче Ловеч” е основан през месец февруари 2005 година и се провежда под егидата на Община Ловеч. Конкурсът е изцяло с участие на местни девойки на възраст между 14 и 22 години.

 

По традиция най-престижният конкурс за красота в града на люляците се провежда в салона на Драматичен театър – Ловеч.

12.10.2007 г.

 
 
 
 
 

„СветЪ Design” създаде сайта за Севтополис!

 

На 12 октомври официално стартира сайта на националната инициатива за Севтополис. Интернет страницата е дело на мултимедийно студио „СветЪ Design” и е на адрес: www.sevtopolis.info. Тя представя цялата необходима информация около кампанията - инициаторите, история на самия обект, представя данни за града, етапите в развитието на инициативата, начините тя да бъде подкрепена.

 

Основно място в страницата е отделено на проекта за реставриране и експониране на древния град на траките, дело на известния български архитект Жеко Тилев. От уебсайта на инициативата може да бъде разгледан целия проект, както и изображенията към него, качени са и редица мултимедийни продукти.

 

Националната кампания за разкриването, реставрацията и съхраняването на уникалния археологически обект Севтополис, град на тракийския владетел Севт III, стартира тази есен. Инициативата цели връщането на първия и най-добре запазен в България град на траките в съкровищницата на световното културно наследство. В момента този древен символ се намира на 20 метра дълбочина под водите на язовир “Копринка” до Казанлък. Кампанията за Севтополис, организирана от сдружение „Национално обединение съхрани българското”, цели разкриването на града от водите на язовира и връщането на пълния блясък на това изумително наследство, пазещо много ценни данни и находки за историята на траките със световно значение.

 

Инициативата на сдружението за разкриването на Севтополис е част от реализирането на идеен проект, дело на арх. Жеко Тилев, за уникално експониране и реставрация на града. Проектът за Севтополис предлага възможността градът да бъде напълно разкрит, консервиран, реставриран и постоянно достъпен. Чрез него ще се реализира изключителната историческа, образователна, културна и туристическа стойност на Севтополис в уникална архитектурна структура и природна среда.

Българска младежка делегация на 62-рата сесия на ООН със свое уникално лого!

 

България изпраща свои млади представители на годишното Общо събрание на организацията на Обединените нации. На 62-рата сесия на ООН в Ню Йорк, България ще бъде представена от двама делегати - Ивайло Стоименов, председател на младежката секция на Дружество за ООН в България, докторант по връзки с обществеността към Софийски университет и Боряна Атанасова, член на Дружеството и студент в Американския университет.

 

За участието на Боряна и Ивайло в 62-рата сесия на ООН, беше изработено специално лого, което да отличава българските делегати. То ще бъде техен представителен символ на официални документи, визитки и фланелки по време на цялостното им участие в срещата на ООН. Символът на българската младежка делегация на 62-рата сесия на ООН в Ню Йорк е дело на младия екип от професионалисти на мултимедийно студио “СветЪ Design” и цели да изрази активната роля на България и на нейните млади хора в работата на световната организация.

 

Студиото има дългогодишен опит по проекти в много сфери - от български учебни заведения, общини, институции и дружества до корпоративни, медийни, културни и шоубизнес сайтове, лога, мултимедийни приложения, дизайн и маркетинг. Студиото предлага изработването на пълна гама от имиджови продукти в сферата на уеб технологиите и съобразени с изискванията на съвременното общество за качествена реализация на идеи.

 

„СветЪ Design“ е участник и победител в редица конкурси за възлагане на изработка на представителните електронни страници и лога на фирми, медии, обществени организации и инициативи.

 

Повече за студио "СветЪ Design" можете да научите на www.design.svetu.com

05.10.2007 г.

 
 
 
 
 

ЛОГО НА СВЕТЪ ДИЗАЙН В ООН

 

Лого изработено от „СветЪ Design” ще присъства на тазгодишната 62-ра сесия на Общото събрание на Обединените нации в Ню Йорк.

 

Логото е предназначено за използване от българската младежка делегация, която ще заеме участие в сесията.

 

Повече информация за мултимедийните продукти на „СветЪ Design” можете да намерите на www.design.svetu.com.

22.09.2007 г.

 
 
 
 
 

ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТ

 

Честита независимост на всички българи.

 

За Деня на независимостта „СветЪ Design” изпълни голяма поръчка за сдружение "Национално обединение съхрани българското". Това са 50 тапета за монитора, които изобразяват велики българи и моменти от българската история.

 

Можете да видите колекцията в сайта на Националното обединение Съхрани българското, който също е дело на студиото ни. Той е на адрес: www.suhranibulgarskoto.org.

 

Повече информация за мултимедийните продукти на „СветЪ Design” можете да намерите на www.design.svetu.com.

17.09.2007 г.

 
 
 
 
 

НОВИ ПРОМОЦИИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТИ

 

Крайно време е интернет приложенията да станат една от основните линии на всеки политически субект - партия, кмет, президент,...

 

Днешните избиратели са по-податливи на рекламни материали в интернет - това сочат световните проучвания по въпроса "Гласувам след като съм разбрал достатъчно". Все повече избиратели предпочитат да упражнят правото си тогава, когато искат - пример за това е нарастващата избирателна активност в края на деня. Вече обществото предпочита и да се информира, във време, което самият избирател е избрал. По-голямата особеност е, че той би желал да разбера всичко за кандидатите по "свой начин". "Своят начин" е предимството, което му дава интернет - да се информира когато си поиска.

 

„СветЪ Design” обявява промоционални отстъпки за всеки политически субект сключил договор за интернет страница. Отстъпките започват от 15% и могат да стигнат до 25%.

 

Студиото има дългогодишен опит по проекти в много сфери - от български учебни заведения, политически субекти, общини, институции и дружества до корпоративни, медийни, културни и шоубизнес сайтове, лога, мултимедийни приложения, дизайн и маркетинг. Студиото предлага изработването на пълна гама от имиджови продукти в сферата на уеб технологиите и съобразени с изискванията на съвременното общество за качествена реализация на идеи.

 

„СветЪ Design“ е участник и победител в редица конкурси за възлагане на изработка на представителните електронни страници и лога на фирми, медии, обществени организации и инициативи.

 

Повече информация за мултимедийните продукти на „СветЪ Design” можете да намерите на www.design.svetu.com.

ГОДИШНИЦИТЕ ОТ ГИМНАЗИЯТА И УНИВЕРСИТЕТА - ВЕЧЕ В ИНТЕРНЕТ

 

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

 

Интернет страница - годишник, е новият хит сред масовите уеб дизайн услуги по света. От началото на тази учебна година и у нас всяко средно училище, випуск или клас вече имат възможността да притежават такъв уникален продукт в интернет, който да запази завинаги спомените на всички от ученическите им години. Досега познатите предимно на Запад като печатни каталози със снимки годишници, вече навлизат с пълна сила в България и то в най-съвременния си вариант - в уеб пространството. Сега вече всяка снимка и история, свързана с училище и клас, могат да бъдат качени в интернет, видими от целия свят и запазени завинаги като прекрасен спомен.

 

Новата форма и визия, която предлага този хит сред масовите интернет продукти, дава изключителната възможност за всяка гимназия, випуск или отделен клас да поръча и притежава пълна база данни в снимки и факти за отделна година или цял гимназиален курс. Солидните средства за фотографи и снимки, предпечатни подготовки, отпечатване и несигурността във вида на крайния продукт, остават в миналото, тъй като новата услуга е достъпна за всяко средно учебно заведение в България и говори много за неговия престиж и връзка с учениците му.

 

Интернет годишникът е структуриран като уеб сайт с всички свои необходими компоненти и според вкусовете и предпочитанията на поръчалите го. Освен снимки, в него място могат да намерят видео, информация за училището, контакти, свързани с хората, които представя. Изключително гъвкава е и неговата структура- годишник в интернет може да бъде поръчан и направен както за и от отделен клас или випуск, така и за цялото училище, както за всяка отделна година от курса на обучение, така и цялостно, за абитуриентите на училището, да бъде общодостъпен в интернет пространството или със специална идентификационна система.

 

Веднъж в интернет, структуриран и реализиран изцяло по вкусовете и предпочитанията на своите поръчители, годишникът пази завинаги своята информация, достъпен е от всяка точка на света и слага край на пожълтяването на снимки и избеляването на текстове.

 

Иновативната идея за годишник в интернет навлиза у нас за първи път, благодарение на мултимедийно студио „СветЪ Design”, които са разработили продукта за българския пазар.

 

Студиото има дългогодишен опит по проекти в много сфери- от български учебни заведения, общини, институции и дружества до корпоративни, медийни, културни и шоубизнес сайтове, лога, мултимедийни приложения, дизайн и маркетинг. Студиото предлага изработването на пълна гама от имиджови продукти в сферата на уеб технологиите и съобразени с изискванията на съвременното общество за качествена реализация на идеи.

 

„СветЪ Design“ е участник и победител в редица конкурси за възлагане на изработка на представителните електронни страници и лога на фирми, медии, обществени организации и инициативи.

 

Повече информация за мултимедийните продукти на „СветЪ Design” можете да намерите на www.design.svetu.com.

10.09.2007 г.

 
 
 

СветЪ Дизайн дава старт на партньорската си програма

 

Дизайнерско студио „СветЪ Design” дава старт на партньорската си програма на принципа на афилиейт сътрудничество.

 

Решихме да предприемем тази инициатива защото много наши клиенти споделят на своите партньори за високото качество и удовлетвореността им от нашите услуги и не след дълго хората, чули за нас, са вече наши клиенти.

 

Нашата идея е да се отблагодарим на нашите партньори и клиенти по този начин, а и да намерим нови такива. Ако желаете да станете наш партньор или просто да разберете повече за афилиейт програмата ни, то вижте раздел "@ФИЛИЕЙТ".

Фестивалът „Златна Месемврия” с нов уеб сайт!

 

Град Несебър отново ще посрещне участници и гости на тазгодишното издание на фестивала за нова българска популярна песен, „Златна Месемврия”. Провеждан по традиция в началото на септември, фестивалът, организиран от продуцентска къща „Едита Груп” и община Несебър, бързо се превърна в отправна точка за много млади български изпълнители и място за среща на вече популярни лица от българската сцена.

 

От тази година фестивалът вече има и своя собствена интернет страница на адрес - www.zlatnamessemvria.com. Уникалното, иновативно и стилно присъствие на фестивала в интернет е дело на дизайнерско студио „СветЪ Design” (www.design.svetu.com).

 

Уеб сайтът е изпълнение на амбициозната и нелека задача да събере на едно място цялата културна програма на фестивала, неговите участници и специални гости като същевременно запази неповторимия дух на морския фестивал „Златна Месемврия”. Продуктът представлява едно изцяло иновативно и съвременно представяне на информация и актуални новини за фестивала, участници, история, галерия със снимки и информация за града-домакин, както и музика- песента на фестивала, „Звезда над Несебър” в изпълнение на победителката в Music Idol, Невена Цонева.

 

Финалът на тазгодишния фестивал за нова българска популярна песен ще се проведе на 6 септември в амфитеатъра на гр. Несебър. Сред финалистите на „Златна Месемвия ‘2007” са Д2, Ани Лозанова, Камелия Тодорова, Маргарита Хранова, Митко Щерев и Илия Ангелов, P.I.F., Петя Буюклиева. Специален гост на финала на фестивала ще бъде примата на българската сцена, Лили Иванова.

18.06.2007 г.

 
 
 

НОВИ промоции от СветЪ Дизайн

 

Дизайнерско студио „СветЪ Design” обявява новите си промоционални отстъпки и предложения за своите настоящи и бъдещи клиенти.

 

Като за начало „СветЪ Design” става първата фирма в България, която ще зарадва своите клиенти с безплатни домейни, дори и безплатни *.bg домейн имена. Също така започваме да глезим клиентите си с безплатен хостинг за техните сайтове. Продължаваме да държим на качествени сайтове и за това всяка поръчка ще продължи да си изготвя с внимание и резултат ще е уникален. Но понеже сме щедри ви предлагаме и 15% намаление на цената за подръжка на сайта Ви.

 

Още веднъж това, което вече всеки наш клиент получава е:

- безплатен *.bg домейн (по избор на клиента, ако е свободен)

- безплатен не български домейн (*.com, *.org, *.biz, *.net, *.info и много други - по избор на клиента, ако е свободен)

- безплатен хостинг

- 15% намаление от цената за поддръжката на сайта

- специално създадена интернет страница по персонална концепция

- 24-часова поддръжка на домейна, хостинга и сайта

 

Условията важат при подписване на едногодишен договор за създаване и подръжка на интернет страницата.

Един от първите професионални сайтове за сватбата на двама влюбени е вече факт!

 

Един от първите професионално създадени сайтове за двойка младоженци и техният специален сватбен ден е вече факт. Проектът е дело на студио за мултимедийни продукти „СветЪ Design” (www.design.svetu.com) и е на адрес : www.mishletata.com.

 

Интернет страницата има собствен домейн и съдържа много информация за самия сватбен ден и младоженците - местата на церемониите заедно с карти на месторазположението им, кумовете, приятелите, историята на младоженците, лична информация за двамата, както и много снимки. Сайтът представя уникален и персонализиран дизайн и е специално разработен по изискванията и предпочитанията на двамата младоженци. Предвидено е и специално място, на което ще бъдат качени всички снимки и от самото сватбено тържество, за да могат да се разглеждат от всеки, който пожелае, да бъдат достъпни 24 часа в денонощието от целия свят.

 

www.mishletata.com е един от първите и уникални проекти за българския уеб пазар в сферата на персоналните интернет страници, но много популярна услуга на запад, където създаването на сайт за сватбен ден е вече неразделна част от организацията на самата сватба. Студио „СветЪ Design” предлага цялостни и модерни решения в тази област, пълната гама от обслужване и подготовка на проекта - закупуването на собствен домейн (име на интернет страницата) за клиентите и специално разработена визия за самия сайт в унисон със стила на сватбата и вкуса на младоженците, както и много възможности за добавянето на различни интернет приложения, анимации, видео, обработване и аранжиране на снимки и много други.

Тръгна сайта за концерта на Джордж Майкъл в България!

 

Официалният сайт за концерта на британската мегазвезда Джордж Майкъл в България е вече факт на адрес: www.georgemichaelinbulgaria.svetu.com .

 

Сайтът за уникалния проект „Джордж Майкъл- Не сте сами!” на 28 май в София представя информация за събитието, последни новини около визитата на певеца у нас, неговата биография, информация за билети за концерта и др. Проектът за концерта в София е дело на мултимедийно студио „СветЪ Design” (www.design.svetu.com).

 

Мегазвездата за няколко поколения меломани идва у нас благодарение на „Жокер Медия”. Концертът на 28 май на стадион „Локомотив” е част от европейското турне на звездата „25 LIVE” в най-големите градове в Европа. Сега Джордж Майкъл предстои да зарадва и родните си фенове, както и да изрази своята съпричастност към съдбата на българските медицински сестри в Либия и да подкрепи кампанията в тяхна полза „Не сте сами”.

Продуцентска къща „Едита Груп” с нов сайт!

 

Една от най-успешните и уникални продуцентски къщи в България, „Едита Груп”, е с изцяло обновено присъствие в интернет.

 

Продуцентска къща „Едита Груп” е вече дванадесет години на българския пазар. За този период тя нееднократно е доказала своите огромни творчески възможности с многобройните си имиджови филми за български градове, за популярни лица от българската сцена, на социални и обществени теми, със създаването на редица шоу и телевизионни програми и фестивали, с издаването и продуцирането на музика. Така само за 12 години името на „Едита Груп” се превърна в безспорен символ на качество.

 

Сега вече продуцентска къща „Едита Груп” има и изцяло обновен и иновативен имидж и в интернет пространството. Проектът е разработен от студио за мултимедийни продукти „СветЪ Design” (www.design.svetu.com).

 

Уеб сайтът е изпълнение на амбициозната и нелека задача да събере в себе си текстово и визуално съдържание на всички творчески постижения, дело на „Едита Груп”. Продуктът представлява едно изцяло иновативно и съвременно представяне като компилира не само информация, но и видеоматериали, анимации и уникални дизайнерски решения, създадени от студио за мултимедийни продукти „СветЪ Design” специално за продуцентска къща „Едита Груп”. Новият уеб сайт можете да намерите на адрес: www.edita.net

 

 
     
     
 
 
 
 

CALL CENTRE           +359 889 69 17 39

   

© 2003 – • www.design.svetu.com • „СветЪ“ ООД • Всички права запазени!